HÍREK

2022-es évben megpróbálkozhattok egy igazi vertikál kihívással! A szombati napon 15:00 órától rajtol, 1500 méteren 404 métert emelkedik... Bevállalod? Ha érdekel részletekért kattints:

Az idén 12. alkalommal kerül megrendezésre a Zemplén Trail. A versenytrendeket követve, idén is minden versenyző egyedi érmet kap célbaérkezésekor. Az érem grafikája a 2019-es éremmel megegyezik, viszont anyaga színében és festésében különböző. Ha gyűjtöd az egyedi sport érmeket, akkor 2022. szeptember 18-án a Zemplén Trailen a helyed!

A Zemplén Trail operatív törzse, azt a határozatot hozta, hogy 2021. szeptember 19-én a Zemplén Trail terepfutó verseny megrendezésre kerül!!!

Mi a verseny szervezők, együttműködő partnereink támogatásával, úgy döntöttünk, hogy a 2020-as Zemplén Trail versenyünket töröljük. A verseny törlésének oka, a merdeken növekvő COVID-19 megbetegedések és a pozitív fertőzött esetek száma. Felelős szervezőkként nem látjuk lehetőségét, fizikai megvalósíthatóságát, egy biztonságos tömegrendezvény...

Az idén 10. alkalommal kerül megrendezésre a Magashegyi Futóverseny néven indult, a tavalyi évtől Zemplén Trailre hallgató futóversenyünk. A 10 éves évforduló alkalmából és a versenytrendeket követve, minden versenyző egyedi érmet kap célbaérkezésekor. Ha gyűjtöd az egyedi sport érmeket, akkor 2019. szeptember 15-én a Zemplén Trailen a helyed!

Újhelyi Síiskola
Hegyisport Klub
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el