HÍREK

Az idén 11. alkalommal kerül megrendezésre a Zemplén Trail. A versenytrendeket követve, idén is minden versenyző egyedi érmet kap célbaérkezésekor. Az érem grafikája a 2019-es éremmel megegyezik, viszont anyaga színében és festésében különböző. Ha gyűjtöd az egyedi sport érmeket, akkor 2021. szeptember 19-én a Zemplén Trailen a helyed!

A Zemplén Trail operatív törzse, azt a határozatot hozta, hogy 2021. szeptember 19-én a Zemplén Trail terepfutó verseny megrendezésre kerül!!!

Mi a verseny szervezők, együttműködő partnereink támogatásával, úgy döntöttünk, hogy a 2020-as Zemplén Trail versenyünket töröljük. A verseny törlésének oka, a merdeken növekvő COVID-19 megbetegedések és a pozitív fertőzött esetek száma. Felelős szervezőkként nem látjuk lehetőségét, fizikai megvalósíthatóságát, egy biztonságos tömegrendezvény...

Az idén 10. alkalommal kerül megrendezésre a Magashegyi Futóverseny néven indult, a tavalyi évtől Zemplén Trailre hallgató futóversenyünk. A 10 éves évforduló alkalmából és a versenytrendeket követve, minden versenyző egyedi érmet kap célbaérkezésekor. Ha gyűjtöd az egyedi sport érmeket, akkor 2019. szeptember 15-én a Zemplén Trailen a helyed!